eBook zdarma
27.08.2016

Objednejte si ZDARMA nový eBook Svatá země, země mého srdce

Objednejte si ZDARMA nový eBook Svatá země, země mého srdce

Patříte k těm, kdo milují hluboká místa Svaté země? Už jste je navštívili nebo svoji životní pouť teprve plánujete? Především právě pro vás jsme připravili nový eBook (elektronickou knihu) Svatá země, země mého srdce s fotografiemi, tematickými myšlenkami a měsíčním kalendářem na rok 2017. Autorkou fotografií a grafiky je Veronika Čepelková, autorem myšlenek jezuita P. Jan Rybář. Objednejte si ho zdarma ještě dnes na e-mailu info(zavináč)poutnizajezdy.cz.

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

02.06.2013

Jeruzalém

Jeruzalém

Foto z Jeruzaléma

autor: VČ

 

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS