Poslední místa!
20.04.2024, cena: 13.740 Kč (v ceně doprava, ubytování, polopenze, tranzitní ubytování se snídaní!)

Pohodlný duchovně-odpočinkový zájezd do Medjugorje s pobytem u moře v Chorvatsku a možností lodního výletu na poloostrov Pelješac 12. 9. - 20. 9. 2024

Štítky: Bosna a Hercegovina Chorvatsko Medjugorje

Pohodlný duchovně-odpočinkový zájezd do Medjugorje s pobytem u moře v Chorvatsku a možností lodního výletu na poloostrov Pelješac 12. 9. - 20. 9. 2024
 

Poslední 4 volná místa, doporučujeme neváhat!

Vydejte se s námi na oblíbený zájezd do světoznámého poutního místa Medjugorje, místa, kde se dějí zázraky, především v srdci člověka. Na programu bude také odpočinek u blankytně modrého Jaderského moře v Gradaci na Makarské riviéře a možnost plavby lodí na poloostrov Pelješac. V Medjugorje máme ubytování ve **** hotelu. Pohodlným bonusem bude nocleh po cestě tam a polopenze během celého pobytu a odjezdy z několika míst ČR, těšíme se na vás!

Termín: 12. - 20. 9. 2024

Cena: 13.740 Kč

CENA ZAHRNUJE (zahrnuje veškeré služby, kromě pojištění a výletu lodí): dopravu autokarem, 1x tranzitní ubytování po cestě tam se snídaní, 3x ubytování v Gradaci s polopenzí na privátech do cca 300 m od pláže ve 2 až 4 lůžkových pokojích, 3x ubytování ve **** hotelu v  Medžugorje s polopenzí nedaleko kostela (pokoje zpravidla pro 2 až 3 osoby), vedoucí zájezdu, duchovní doprovod, veškeré poplatky a služby průvodce v Medžugorje (pí. Olga Merkovičová, případně jedna z dcer), pojištění CK proti úpadku.

CENA NEZAHRNUJE: cestovní pojištění + pojištění storna zájezdu 530 Kč/osoba (doporučujeme), pouze cestovní pojištění 330 Kč/osoba*, lodní výlet na Pelješac (bude upřesněno ve finálních informacích)

ODJEZD: 12. 9. na trase Hradec Králové, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno, Mikulov. Přesná místa a časy nástupů sdělíme cca 2 týdny před odjezdem ve „Finálních informacích a pokynech k zájezdu.“

NÁVRAT: 20. 9. po stejné trase přibližně v ranních až dopoledních hodinách (pouze předběžná informace).

PROGRAM: 12. 9. - odjezd, nocleh po cestě. 13. 9. - příjezd k Jaderskému moři na Makarskou riviéru - odpočinek a pobyt v krásném letovisku Gradac (55 km od Medžugorje). Během pobytu možnost plavby na poloostrov Pelješac s koupáním (za příplatek). 16. 9. - odjezd do Medžugorje - známého mariánského poutního místa v Hercegovině. Program v Medžugorje je duchovně velmi bohatý - mše sv., modlitby, výstupy na místa zjevení Panny Marie - Podbrdo, individuálně Križevac, setkání s vizionáři, besedy s tamními františkány, návštěva komunity bývalých narkomanů, hlavní celovečerní program, ztišení... Při jedné cestě (tam nebo zpět) návštěva chorvatských Lurd u Makarské - malebného mariánského poutního místa Veprič.

Program je spojen s každodenní mší sv. Zájezd, který nabízíme ve spolupráci s Diecézním centrem pro seniory Hradec Králové a CK Avetour, je vhodný pro seniory i další zájemce.

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

Přihláška








Na uvedenou e-mailovou adresu Vám bude zaslána cestovní smlouva a další nezbytné informace k přihlášení na zájezd.


Zásady ochrany osobních údajů, 96 kB

Spamová ochrana:

Abychom se ujistili, že nejste program pro rozesílání spamu, opište, prosím, do tohoto políčka pět zřetelně zobrazených malých písmen z následujícího obrázku:


Captcha - protispamová ochrana Pokud je pro Vás tento obrázek nečitelný, klikněte na něj. Zobrazí se s jinými písmeny.
19.09.2014

Medžugorje

Medžugorje

Poutní místo Medžugorje, Kravické vodopády a Mostar (Bosna a Hercegovina)

 

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS