Novinka
07.07.2024 – 12.07.2024, cena: 11.480 Kč

Prázdninový zájezd do Itálie - Loreto, San Giovanni Rotondo, Pietrelcina a Benátky s koupáním v moři 7. 7. - 12. 7. 2024

Štítky: Assisi Itálie San Giovanni Rotondo

Prázdninový zájezd do Itálie - Loreto, San Giovanni Rotondo, Pietrelcina a Benátky s koupáním v moři 7. 7. - 12. 7. 2024
 

Putujte s námi po stopách sv. Pátera Pia do San Giovanni Rotondo a Pietrelciny, navštivte taky poutavá místa jako Benátky či Loreto během novinkového letního zájezdu do Itálie.

Cena: 11.480 Kč

V ceně je zahrnuto:

  • doprava lux bus
  • 4x hotelové ubytování s polopenzí
  • duchovní doprovod, průvodce

V ceně není zahrnuto:

  • městská taxa - platí se na místě
  • jednolůžkový pokoj za příplatek 3.060 Kč - na vyžádání nebo pokud klienta není možné doubytovat
  • vstupy

Možný příplatek (doporučujeme):

  • Komplexní cestovní pojištění 460 Kč nebo pojištění pandemic včetně onemocnění na Covid 19 v ceně 610 Kč

Program:

1. den:

V podvečer odjezd ze Slovenska. Noční jízda přes Rakousko a severní Itálii.

2. den:

Příjezd ráno. Možnost strávit čas na pláži u Ancony. Přesun do významného poutního místa Loreto. V bazilice P. Marie Loretské se nachází dům Svaté rodiny, ve kterém žila Panna Maria s Ježíškem a sv. Josefem v Nazaretu. Když v roce 1263 Svatá země definitivně padla do rukou islámu, dům Svaté rodiny byl zbourán. Podle legendy však příbytek Svaté rodiny unikl zkáze a byl zázračně přenesen anděly přes hory a moře, nejprve do Dalmácie. 10. května 1291 postavili dům na zem v Trsatu nad Rjekou. V noci na 12. prosince dům zmizel a andělé ho přemístili na pobřeží Jaderského moře do oblasti Recanati. Poslední přemístění bylo 7. září 1295 do Loreta. Náboženský program, mše svatá, osobní modlitby. Večeře, ubytování.

3. den:

Po snídani odjezd do významného poutního místa San Giovanni Rotondo, možnost strávit čas na písčité pláži u Termolu. Příjezd do San Giovanni Rotondo - místa, kde páter Pio žil od roku 1916 až do své smrti v roce 1968. V klášterní kapli při modlitbě 20 září 1918 přijal dar stigmat, která nosil na svém těle 50 let. Přestože se páter Pio snažil svá stigmata skrývat, pověst o nich se roznesla a do San Giovani Rotondo začaly přicházet zástupy věřících, aby se zúčastnily mši svaté s otcem Piem a pak v dlouhých řadách čekaly u něho na zpověď, ubytování. Po večeři individuální možnost účasti na modlitbě růžence ve staré bazilice.

4. den:

Po snídani pokračování v náboženském programu v San Giovanni Rotondo, prohlídka areálu, nová bazilika sv. Pátera Pia, Chiesa Antica, Santa Maria delle Grazie, hrob a muzeum Pátera Pia, osobní modlitby, křížová cesta, ubytování. Po večeři individuální možnost účasti na modlitbě růžence ve staré bazilice.

5. den:

Po snídani přesun do rodiště Pátera Pia - městečka Pietrelcina. Návštěva muzea a kostela ve Františkánském konventu, farní kostel. Prohlídka rodného domu a kostela sv. Anny, kde byl 26. května 1887 pokřtěn, 27. září 1899 zde přistoupil k prvnímu sv. přijímání a později biřmovaný. Zde měl několik mystických zážitků, také zjevení Panny Marie a Andělů strážných. Přesun na hotel, večeře, ubytování.

6. den:

Po snídani odjezd do Mogliano Veneto, přesun vlakem do centra Benátek (cena jednosměrného lístku asi 3 EUR, platí se na místě), cesta trvá 23 minut. Náměstí sv. Marka, obklopené arkádami, návštěva baziliky sv. Marka s nádhernou gotickou fasádou zdobenou barvenými mozaikami, Dóžecí palác - symbol slávy a moci Benátek s krásnými arkádami ve stylu benátské gotiky (zvenku). Procházka nejkrásnějšími benátskými uličkami s nesčetnými paláci, kostely, mosty a náměstíčky až ke slavnému mostu Ponte Rialto. Návrat vlakem do Mogliano Veneto, odjezd na Slovensko, příjezd kolem/po půlnoci.

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

Přihláška








Na uvedenou e-mailovou adresu Vám bude zaslána cestovní smlouva a další nezbytné informace k přihlášení na zájezd.


Zásady ochrany osobních údajů, 96 kB

Spamová ochrana:

Abychom se ujistili, že nejste program pro rozesílání spamu, opište, prosím, do tohoto políčka pět zřetelně zobrazených malých písmen z následujícího obrázku:


Captcha - protispamová ochrana Pokud je pro Vás tento obrázek nečitelný, klikněte na něj. Zobrazí se s jinými písmeny.

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS