Poslední místo!
17.04.2024, cena: 14.900 Kč (obsahuje veškeré služby!)

Zájezd do Rakouska - tyrolské údolí Wildschönau, jezero Achensee a nejmenší rakouské městečko Rattenberg 31. 8. - 6. 9. 2024

Štítky: Rakousko

Zájezd do Rakouska - tyrolské údolí Wildschönau, jezero Achensee a nejmenší rakouské městečko Rattenberg 31. 8. - 6. 9. 2024
 

Poslední 1 volné místo (pro ženu), doporučujeme neváhat!

Jako bonus obdržíte Wildschönau kartu na všechny lanovky v tomto údolí zdarma.

Vydejte se s námi pohodově poznávat krásy malebného tyrolského údolí Wildschönau a okolí nádherného jezera Achensee! Na programu bude také návštěva poutních míst, nejmenšího rakouského městečka Rattenberg, putování po tyrolské svatojakubské cestě a mnohem víc. Ubytování máme na jednom místě v příjemném rodinném hotelu s venkovním bazénem obklopeném nádhernou alpskou přírodou. Odjezdy z několika míst ČR. Pouze jeden (krátký) noční přejezd. Zájezd pořádáme již popáté. Pojeďte ho prožít s námi!

Termín: 31. 8. - 6. 9. 2024

Cena: 14.900 Kč

V ceně je zahrnuto: doprava luxusním autobusem, 5x ubytování v *** typickém rodinném hotelu v Tyrolsku ve dvou, příp. třílůžkových pokojích, 6x snídaně, 5x večeře, místní poplatek, komplexní cestovní pojištění (včetně připojištění storna), karta Wildschönau umožňující využívat lanovky v údolí zdarma, průvodce, duchovní doprovod

Program (součástí programu budou mše sv.):

1. den (31. 8.): Odjezd z Brna, Svitav, Litomyšle, Vysokého Mýta, Hradce Králové, Prahy, případně dalších míst na trase dle předchozí domluvy.

2. den (1. 9.): Ráno příjezd do rakouského tyrolského údolí Wildschönau, dopolední snídaně, odpoledne výlet v okolí Auffachu - výjezd lanovkou na Schatzbergalm, kratší procházka s překrásnými výhledy na okolní hory, odpočinek. Večeře.

3. den (2. 9.): Snídaně. Výlet do Niederau, výjezd lanovkou na Markbachjoch s možností nenáročné horské procházky v okolí. Zastávka v Oberau s návštěvou místního kostela. Večeře.

4. den (3. 9.): Snídaně. Pouť do tyrolského mariánského poutního místa Mariastein s možností putování po svatojakubské cestě. Večeře.

5. den (4. 9.): Snídaně. Návštěva poutní kaple Maria vom Guten Rat s křížovou cestou nedaleko Schwarzenau, následně autobusem k salaši Schönangeralm, zde možnost oběda. Návštěva 1. tyrolského muzea dřeva v Auffachu (vstup cca 15 EUR/osoba, na kartu možná sleva cca 3 EUR). Volno, relax, večeře.

6. den (5. 9.): Snídaně. Návštěva poutního kostela sv. Notburgy v Eben am Achensee (místo, kde byla pohřbená). Pokračování k tyrolskému „moři“ - jezeru Achensee, procházka, volno, relax. Zastávka v nejmenším rakouském městečku a rodišti sv. Notburgy Rattenberg. Návrat do hotelu. Večeře. Společné posezení.

7. den (6. 9.): Snídaně. Rozloučení s Tyrolskem a odjezd do ČR. Příjezd ve večerních hodinách.

Nabízíme ve spolupráci s Diecézním centrem pro seniory Hradec Králové.

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

Přihláška








Na uvedenou e-mailovou adresu Vám bude zaslána cestovní smlouva a další nezbytné informace k přihlášení na zájezd.


Zásady ochrany osobních údajů, 96 kB

Spamová ochrana:

Abychom se ujistili, že nejste program pro rozesílání spamu, opište, prosím, do tohoto políčka pět zřetelně zobrazených malých písmen z následujícího obrázku:


Captcha - protispamová ochrana Pokud je pro Vás tento obrázek nečitelný, klikněte na něj. Zobrazí se s jinými písmeny.
08.07.2021

Rakouské Tyrolsko

Rakouské Tyrolsko

autor: VČ

 

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS