Akční nabídka!
13.05.2018

Akční nabídka: Prožijte s námi úchvatná biblická místa Turecka a nádherný řecký (biblický) ostrov Patmos!

Akční nabídka: Prožijte s námi úchvatná biblická místa Turecka a nádherný řecký (biblický) ostrov Patmos!

Milí přátelé, poutníci, cestovatelé,

 

srdečně vás zveme na náš speciální zájezd Úchvatné biblické Turecko a nádherný řecký (biblický) ostrov Patmos, který se uskuteční v termínu 25. 9. - 2. 10. 2018.

Patmos je malý ostrov ležící v Egejském moři. Někdy bývá označován jako Egejský Jeruzalém a to především díky své bohaté historii. Je totiž místem, kde apoštol Jan psal knihu Zjevení. Během pobytu na tomto nádherném ostrově budete mít možnost zhlédnout jeho hlavní památky (Jeskyni Apokalypsy a klášter sv. Jana), vyslechnout si duchovní promluvy, ztišit se, relaxovat, plavat nebo šnorchlovat v průzračně čisté vodě Egejského moře a ochutnat místní tradiční pokrmy či vynikající víno.

Kromě řeckého Patmu prozkoumáte taky biblická místa dnešního Turecka - sedm círk, jimž apoštol Jan adresoval své listy (Efez, kde mimo jiné působil velký světec apoštol Pavel a kde se konal jeden z nejvýznamnějších ekumenických koncilů starověku, dále Smyrna, Pergamon, Thyatiry, Sardy, Filadelfia a Laodicea).

Vrcholem putování bude návštěva významného poutního místa Meryemana (domku Panny Marie) nad slavným Efezem, kde podle jedné z tradic žila a zesnula Panna Maria.

Během programu se vám bude věnovat jeden z nejerudovanějších průvodců - Mons. Dr. Ján Majerník.

Bližší informace o zájezdu a on-line přihlášku naleznete zde.

Kompletní nabídku našich zájezdů najdete na www.poutnizajezdy.cz.

Těšíme se na případnou spolupráci s vámi!

Cestovní agentura PoutníZájezdy.CZ

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS