Vánoční poukaz
11.11.2023

Tip na vánoční dárek pro vaše blízké

Tip na vánoční dárek pro vaše blízké

Máme pro vás tip na originální vánoční dárek pro vaše blízké. Vyberte jim zájezd z naší nabídky nebo předplaťte libovolnou částku na jakýkoliv zájezd a nechte si pro ně vystavit vánoční dárkový poukaz!

Jak získat dárkový poukaz?

1. Při odesílání nezávazné přihlášky uveďte do kolonky "Další informace", že máte zájem o dárkový poukaz nebo nás kontaktujte na e-mailu info(zavináč)poutnizajezdy.cz či telefonním čísle 731 604 770.

2. Následně s vámi domluvíme text věnování.

2. Po domluvě vám poukaz zašleme e-mailem nebo poštou (podle vašeho přání).

Děkujeme, že jste s námi a těšíme se na spolupráci!

Tel.: +420 731 604 770

E-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS