Novinka
01.01.2025 – 20.01.2025, cena: 117.170 Kč

Výletní plavba Austrálie a Nový Zéland s Norwegian Sun 1. 1. - 20. 1. 2025

Štítky: Austrálie Nový Zéland

Výletní plavba Austrálie a Nový Zéland s Norwegian Sun 1. 1. - 20. 1. 2025
 

K zájezdu od nás navíc obdržíte slevu 500 Kč/osoba.

Představujeme vám novinkový zájezd s bohatým programem - výletní plavbu Austrálií a Novým Zélandem. Co vše navštívíte? Auckland, Tauranga, Gisborne, Dunedin, Milford Sound, Sydney, Eden, Hobart, Burnie - Tasmánie, Melbourne. Zájezd provází velmi znalý průvodce Mons. Dr. Ján Majerník.

Termín: 1. 1. - 20. 1. 2025

Cena: 117.170 Kč

V ceně je zahrnuto:

  • mezinárodní letenka Vídeň - Auckland (přes Dubaj), Melbourne - Vídeň (přes Dubaj)
  • plavba podle programu
  • ubytování na lodi ve vnitřní kajutě
  • 2x hotelové ubytování
  • transfer v Aucklandu (letiště - hotel - přístav) a v Melbourne (přístav - hotel - letiště)
  • jídlo během plavby (kromě specializovaných restaurací)
  • průvodce/duchovní doprovod

V ceně není zahrnuto:

  • přístavní poplatky 8.700 Kč
  • servisní (letištní) poplatky 9.950 Kč
  • NZeTA - New Zealand Electronic Travel Authority 890 Kč
  • eVisitor bezplatné vízum (subclass 651) do Austrálie
  • Free at Sea Add On Package - zvýhodněné balíčky na lodi (internet, extra nápoje - alko/nealko, vybrané druhy kávy, čajů, kredit na výlety) 8.900 Kč
  • spropitné na lodi 277,50 € (uhradíte přímo na lodi - platba pouze debetní/kreditní kartou. Není možná platba v hotovosti)
  • obslužné během programu 150 € (platí se přímo průvodci v hotovosti)
  • některé služby na lodi jako např. vstup do wellness centra, služby salonu krásy, internet, výlety, nákupy v obchodech, videohry, služný prádelny, lékař, kasino, osobní výdaje, vybrané restaurace, výlety na pobřeží, telefon, některé aktivity na palubě
  • vstupy a transfery mimo program

Možné příplatky (doporučujeme):

  • transfer z Bratislavy na letiště a z letiště Vídeň do Bratislavy 640 Kč
  • pojištění A3 pandemic včetně onemocnění na Covid 19, pojistné krytí až do výše 80 % storno poplatku v ceně 4.690 Kč

Program:

1. den:

Odlet z Vídně ve večerních hodinách.

2. den:

Přílet do Dubaje v ranních hodinách a následný odlet do Aucklandu.

3. den:

Kia ora! Pozdrav na Novém Zélandu. Země s nádhernou a čistou přírodou, kde se pasou ovce a děti hrají ragby. Směs evropské, asijské a pacifické kultury, ovlivněná domorodými Maory. Auckland a jeho divoké pláže s vulkanickým pískem, přístav s množstvím jachet a mezinárodní kuchyně s obrovským množstvím restaurací a kaváren. Přílet do Aucklandu dopoledne, transfer do hotelu, ubytování v odpoledních hodinách.

4. den:

Transfer do přístavu, nalodění se a odplutí lodi v 18:00.

5. den:

Ráno příjezd lodi do Tauranga. Několikilometrové pláže, vodopády, surf, gastronomické zážitky. Tato oblast Bay of Plenty je nejslunečnější oblastí Nového Zélandu a v překladu znamená „Zátoka hojnosti“. Tento název získala od mořeplavce Jamese Cooka, který sem připlul v roce 1769 a všiml si obrovského množství plodin. Je světovou velmocí v produkci ovoce kiwi. Odjezd lodi ve večerních hodinách.

6. den:

Dopoledne příjezd lodi do Gisborne. Město s 36 tisíci obyvateli je nejvýchodnějším místem země a říká se, že je prvním městem na celém světě, které každý den vítá slunce... Krásné písečné pláže, bílé útesy. Mezi oblíbenou atrakci se řadí zrekonstruovaný parní vlak z roku 1896, jediný svého druhu v zemi. Silná maorská populace tvoří přibližně polovinu obyvatelstva.

7. den:

Plavba na lodi.

8. den:

Ráno příjezd lodi do města skotského původu, Dunedin. Město je známé svojí kamennou architekturou s 80 000 obyvateli. Původně zde žili Maoři, ale skotské osídlení začalo v roce 1848. Původně byl název nový Edinburg, v galštině Dunedin. Kdysi město známé díky těžbě zlata, dnes město studentů.

9. den:

Z lodi budete moci pozorovat fjord, Milford Sound (maorsky Piopiotahi) nebo i „osmý div světa“ patří mezi nejkrásnější místa Nového Zélandu. Fjord je součástí národního parku Fiordland a patří do přírodní rezervace Te Wahipounamu, která je zapsána do seznamu světového dědictví. Název Milford Sound dostal podle města Milford Haven v britském Walesu.

10. - 12. den:

Plavba na lodi.

13. den:

V ranních hodinách příjezd do Sydney. Směs nejmodernější architektury a historických staveb. Katedrála svatého Ondřeje, postavená ve stylu gotického obrození mezi lety 1837 a 1868. Majestátní budova pošty z roku 1891 ve viktoriánském stylu, nejstarší část města The Rocks s překrásnými starými budovami, kravarnami a obchůdky se suvenýry. Přístavní most dlouhý 503 metrů, nebo nezaměnitelná budova Opery, zapsaná do seznamu UNESCO.

14. den:

V ranních hodinách příjezd lodi do malého městečka Eden Valley na jihu Austrálie v pohoří Barossa Ranges. Pojmenované po slově „Eden“, které našli zeměměřiči oblasti poté, co našli tento název vytesaný do stromu. Dnes je tato oblast známá produkcí lahodného vína.

15. den:

Plavba na lodi.

16. den:

Ráno příjezd lodi do hlavního města australského ostrovního státu Tasmánie, Hobart. Slouží jako základna pro výlety po okolí. Každou chvíli zde přistávají letadla z Melbourne a Sydney a slouží k pořádání výprav do Antarktidy. Výzkumné centrum zde mají kromě Australanů také Francouzi. Britská koloniální architektura s moderními budovami ale také malé útulné domky, upravené zahrádky, klidné ulice a milí lidé. Nad městem se tyčí hora Mt. Wellington, ze které teče malá řeka s pitnou vodou.

17. den:

V dopoledních hodinách příjezd do Burnie, nacházející se v zálivu Emu a je třetím největším městem Tasmánie. Region bohatý na zemědělské a nerostné suroviny. Hlavní přístav odkud vyplouvají denně lodě do Melbourne.

18. den:

Dopoledne příjezd lodi do Melbourne, které se řadí mezi nejvíce vhodné místo pro život na světě. Více než čtvrtina obyvatel pochází ze zahraničí, přibližně 60 kulturních skupin mluvících 170 jazyky, tisíce restaurací s výběrem jídla z celého světa. Významné filmové a hudební festivaly, výstavy umění, Melbourne Cup – jeden ze světově nejslavnějších dostihů, Australia Open. Klima je typické buď horkým nebo velmi studeným počasím, na druhé straně množství parků, které se zde nacházejí, činí toto město jedinečným. Nachází se zde největší tramvajová síť na světě. Ubytování na lodi.

19. den:

Vylodění a transfer na ubytování.

20. den:

Odlet z Melbourne v ranních hodinách přes Dubaj. Přílet do Vídně večer.

Program je spojen s každodenní mší a duchovním slovem.


Výletní loď Norwegian Sun patří společnosti Norwegian Cruise Line. V roce 2001 poprvé vyplula na moře. V roce 2011 prošla loď kompletní rekonstrukcí a následně byla renovována i v roce 2021. Na palubě vám bude k dispozici 906 členů posádky.

Na lodi naleznete širokou nabídku komfortního ubytování. K dispozici jsou útulné kajuty i luxusní apartmány s vlastní obsluhou a špičkovým servisem, který uspokojí i nejnáročnější pasažéry.

Na palubě je k dispozici mnoho mimořádných kulinářských zážitků. Navštivte například restauraci Los Lobos Cantina, kde servírují tradiční mexické pokrmy. Vaše chuťové buňky jistě potěší i Teppanyaki restaurace nabízející lahodné japonské speciality nebo italská restaurace La Cucina, kde si můžete vychutnat pravou italskou pizzu a nespočet variací těstovin i lehkých salátů.

Na lodi Norwegian Sun je pro hosty připraven i bohatý večerní program. Výbornou zábavu vám přichystá Stardust Lounge plné skvělých přestavení. Zkuste štěstí v rozsáhlém kasinu s ruletami a spoustou dalších lákadel. Nebo zavítejte do některého ze stylových barů. Jedinečnou intimní atmosféru nabízí Windjammer Bar. Nebo zajděte na drink do Bliss Ultra Lounge s tanečním parketem.

Nudit se nebudou ani sportovní nadšenci. Protáhnout tělo můžete ve fitness centru nebo na sportovním hřišti, které je ideální pro volejbal, basketbal i tenis.

Na palubě se nachází také venkovní bazén Oasis s množstvím lehátek, vířivkami a bary.

Hosté mohou také nechat své tělo hýčkat ve wellness areálu Mandara Spa & Salon, kde je pro ně přichystáno mnoho relaxačních procedur nebo třeba salon krásy.

Na lodi je myšleno i na děti a dospívající. Pořádnou dávku zábavy nabízí dětský klub Splash Academy, kde mohou děti sledovat filmy, využít počítače a najdou zde i tvůrčí dílnu. K dispozici jim je také dětský bazén se skluzavkami.

📌 NEPŘEHLÉDNĚTE: Všechny zájezdy nabízíme za stejné ceny jako centrála. Ceny v Kč vždy schvaluje centrála a jsou v nich zahrnuty všechny povinné příplatky (především letištní poplatky), které se hradí předem. Informace o dalších možných příplatcích hrazených předem a případných ostatních příplatcích hrazených na místě jsou uvedeny u jednotlivých zájezdů. K většině zájezdů navíc poskytujeme slevy. Děkujeme za přízeň!

❓ Přečtěte si odpovědi na časté otázky našich klientů.

Přihláška








Na uvedenou e-mailovou adresu Vám bude zaslána cestovní smlouva a další nezbytné informace k přihlášení na zájezd.


Zásady ochrany osobních údajů, 96 kB

Spamová ochrana:

Abychom se ujistili, že nejste program pro rozesílání spamu, opište, prosím, do tohoto políčka pět zřetelně zobrazených malých písmen z následujícího obrázku:


Captcha - protispamová ochrana Pokud je pro Vás tento obrázek nečitelný, klikněte na něj. Zobrazí se s jinými písmeny.

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat!


 

PoutníZájezdy.CZ - specialista na poutní zájezdy po celém světě │ tel.: +420 731 604 770 │ e-mail: info(zavináč)poutnizajezdy.cz

Doporučujeme vám poutní zájezdy do Lurd, Fatimy, Santiaga de Compostela, La Saletty, Medžugorje, Říma, Guadalupe a na další poutní místa.

Náš blog Svatá zeměPoutnictví Tiskárna Grantis

© Design, redakční systém: Webdesignum.cz

Nahoru Poutní zájezdy na Facebooku Poutní zájezdy na Instagramu RSS